May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlikler Turnuvasına katıldık. Tüm öğrencilerimizin farklı oyunlarda görev almasını sağlayarak keyif bir turnuva geçirmelerini sağladık. Turnuvada okulumuzu başarı ile temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Trafik Timi ve Menderes İlçe  Jandarma Trafik Timinin desteğiyle eğitim bölgemizdeki anasınıfı öğrencileri ve okulumuz öğrencilerinin katılımıyla “Trafik Kuralları” eğitimi ve trafik denetim araçlarının tanıtımı yapıldı. Katkılarından dolayı İl Jandarma Komutanlığı ve Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ediyoruz.

May

Aslan yattığı yerden belli olur. Ben ve Çevrem konusu kapsamında okulumuz bahçe temizliğini hep birlikte yaptık.

Nis

Coşku bizim, sevinç bizim, şenlik bizim, bu bayram bizim... Egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Nis

Ramazan Ayı birlik ve bereberlik ayı dedik ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Musa BİNA, Şube Müdürlerimiz ve mahallemizde ikamet eden depremzede misafirlerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Katkılarından dolayı Cumaovası Özel Eğitim Merkezine ve katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Nis

Değirmendere İlkokulu Sasalı Hayvanat Bahçesinde :) Tüm öğrencilerimizin katılımıyla Sasalı Hayvanat Bahçesini ziyaret ettik.

2023 Yılı İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri

Mrt

İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri içerikli ÖZ BAKIŞ dergisi 3.sayısı yayınlandı. Son sayıya ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

2019-2023 Stratejik Planımızda koymuş olduğumuz hedefleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Planda eTwinning portalını öğretmenlerimize tanıtmayı ve projelerin okulumuzda  yaygınlaştırılmasını hedeflemiştik. (Bakınız: Stratejik Plan Sayfa 34/35) Geldiğimiz noktada eTwinning Okulu Etiketi başvurusunu tamamlamak üzereyiz. eTwinning Okulu Etiketimizi alacağımız inançla süreç içerisinde katkı sağlayan Okul eTwinning Ekibimize teşekkür ediyoruz.

2019-2023 Stratejik Planı için tıklayınız.

Şbt

Zaman birlik ve dayanışma zamanı. Okulumuzun minik elleri iş başında. Öğrencilerimiz depremzede arkadaşları için atkı örüyor.

Şbt

Okulumuz eTwinning Projeleri yürütme ekibi ile eTwinning Okulu Başvurusu ve Okul Güvenlik Politikası belirleme toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okul Temelli Mesleki Gelişim Seminerleri kapsamında 8-9 Kasım tarihlerinde okulumuz öğretmenlerine ESEP Portalının Tanıtımı ve  e-twinning Projeleri Hazırlama semineri verilmiştir.

Kadına yönelik her türlü şiddete karşıyız. Kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için İç İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan KADES uygulaması kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik bilgilendirme broşürleri için tıklayınız.

İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri içerikli ÖZ BAKIŞ dergisi yayınlandı. Son sayıya ulaşmak için tıklayınız.

.Yerli ve milli bilincini arttırmak, yatırımın öneminin vurgulamak için her yıl  12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan  Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasının çeşitli etkinliklerle kutladık.