TEKNOFEST İLE GELECEK SENSİN!!!

Tem

Kısa bir moladan sonra yaz kurslarımız ile  kaldığımız yerden devam ediyoruz. 03 Temmuz Pazartesi günü saat 10:30-13:30 arasında Karate ve Kickbox kursuna tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Haz

Hatay Samandağ Mızraklı Kenan Ahmet Öztürk İlkokulu'nun karne heyecanına ortak olduk. Okulumuz veli ve öğrencilerinin desteğiyel toplamış olduğumuz ihtiyaç malzemeleri kardeş okulumuzdaki öğrencilere karne hediyesi olarak ulaştı. Desteklerinden dolayı tüm veli ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizle..

Haz

Değerli velilerimiz yılsonu şenliğimize bekliyoruz.

Haz

Minik yazarlarımızla Kolophon'dan Düşler adlı yeni kitabımızı kutladık. Minik yazarlarımız, kalemimi güçlü, başarılarınız daim olsun.

Haz

Claros Antik Kenti ziyareti ardından da geleneksel yılsonunu pikniği ile keyifli bir günü daha geride bıraktık.

Haz

Ormanlar ülkemizin akciğerleridir. Ormanlarımızı korumak ve çoğaltmak ise bizlerin en temel vatandaşlık görevi. Orman Genel müdürlüğü tarafından orman yangınları ile mücadele kapsamında hazırlanan eğitici vidolar tüm öğrencilerimize izletilerek farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Haz

Öğrencilerimiz  Atatürk Müzesi ve Arkeoloji Müzesi ziyareti ardından da Geleceğin Yazarları Projesi Kitap Fuarına katılarak eğlenerek öğrendikleri keyifli bir gün geçirdiler.

Haz

Minik yazarlarımızın yazmış olduğu Kolophon'dan Düşler kitabı ile Geleceğin Yazarları Projesi Kitap Fuarına katıldı.

May

Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında öğrencilerimizin yazmış olduğu “Kolophon’dan Düşler” adlı kitabımızın imza töreni ve anasınıfı öğrencilerimizin yıl sonu sergisini gerçekleştirdik. Etkinliğimiz dans gösterileri, Eşrefpaşa Anadolu Lisesi öğrencilerinin konseri, öğrencilerimizin hikayelerinden oluşan kitabımızın imza töreni, anasınıfı öğrencilerimizin yıl sonu sergisi açılışı ardından da eğitimci-yazar Ömer AÇIK'ın yazarlık atölyesi çalışması ile sonlandı.Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran kıymetli misafirlerimize, kitabımızın basılmasına destek olan hayırseverlerimize, eğitimci yazar Ömer AÇIK’a, mezunumuz oyuncu-yazar Eyüp ERGÜVEN’e, Eşrefpaşa Anadolu Lisesi müdürü Selman ER ve öğrencilerine, her zaman yanımızda olan değerli velilerimize, günümüzün kahramanı öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizle.

May

ÇEDES Projesi ile kardeş okulumuzla el eleyiz.

May

Kurtuluş mücadelesinin 104.yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramızı coşkuyla kutladık.

May

Tüm öğrencilerimizin katılımıyla Elif ve Arkadaşları Kapadokya'da filmini izledik.

May

Okulumuzda yürütülen Beslenme Dostu Okul Projesi ve Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat İl Kurulu kararı doğrultusunda ilk derse hep birlikte spor yaparak giriyoruz.

May

En büyük destekcimiz başımızın tacı annelerimizin anneler günü kutlu olsun.